Hirdetés

Star Wars Jedi: Fallen Order - itt az első előzetes!

|

Bemutatkozik Cal Kestis, az egyik utolsó jedi.

Hirdetés

Szinte minden fontos infó kiderült már a Star Wars Jedi: Fallen Orderről a napokban, de az első trailer megjelenésére eddig kellett várnunk.

Hirdetés

A játék története a 66-os parancs végrehajtása után játszódik. Cal Kestist alakítjuk, az egyik utolsó jedit, aki padawan szintig jutott, így még nem ismerte ki teljesen az Erő világos oldalát. Robotjával, BD-1-nal járja az univerzumot, megáll még nem ismert bolygókon is. Folyamatosan szerezhet újabb és újabb képességeket. Kíséretében felfedezhetünk egy rég elveszett civilizációt, miközben a Birodalom inkvizítorai vadásznak ránk. A főszereplőt, ahogy azt már a szivárgás óta tudjuk, a Gothamben Jokert játszó Cameron Monaghan alakítja.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg november 15-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)