Hirdetés

Véletlenül egy szerverre kerültek a Jedi Academy konzolos és PC-s játékosai, nem lett jó vége

|

Miközben a PS4-es és a switches növendékek még csak próbálgatják a fénykardjaikat, a PC-s mesterek lemészárolnak mindenkit.

Hirdetés

A 2003-as Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy a valaha volt egyik legjobb Star Wars játék, így érthetően nagy volt az öröm, amikor a múlt héten végre megjelent PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is. A port mesterein támasztotta fel a 17 éves klasszikust, melynek összes többjátékos funkciója ugyanúgy működik, mint annak idején.

Hirdetés

Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy PC-ről, az IP cím ismeretével be lehet lépni a konzolos szerverekre. Ha még nem is nézzük azt az értelemszerűen hatalmas előnyt, amit a billentyűzet-egér páros ad egy ilyen gyors és ütemes akciójátékban, még akkor is problémás, hogy a veterán PC-s tábor gyakorlatilag lekaszabolja a mechanikákkal most ismerkedő konzolos érdeklődőket.

Nézd meg Illudia Longtime JKA Player - Ask me anything [PC] című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Sokan vannak az utóbbi csapatból, akik érthetően ingerültek, és arra kérik a fejlesztőket, hogy rejtsék el az IP címeket a PC-s játékosok elől. Az Aspyr Media még nem reagált az ügyre, de reméljük, nem várnak sokat a probléma megoldásával, különben kihalhatnak a konzolos szerverek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)