Hirdetés

Star Wars: The Old Republic: Flashpoints trailers

|

A BioWare régóta készíti a Star Wars univerzumában játszódó MMO-ját, de megéri rá várni.

Hirdetés

Többek között a most bemutatásra kerülő flashpoint nevezetű lehetőségek miatt is.

A Star Wars: The Old Republic-ban lehetőségünk lesz majd olyan küldetésekben többször is részt venni, melyeknek a végkifejlete nagyban függ az adott feladatok közben meghozott döntéseinktől. Ezekben a flashpoint nevezetű kihívásokban keménypályás ellenfelekkel kell majd szembenéznünk, akik igen csak megdolgoztatják a képességeinket. Érdemes lesz belevágni egy-egy ilyen küldetésbe, hiszen a dicsőség mellett még számos értékes cuccot is bezsebelhetünk. Az alant látható videóban egy hőscincér csapat megrohamoz egy szigorúan őrzött katonai létesítményt, hogy kiderítsék a fogvatartott jóképű Jedi mester pontos helyét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)