Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Gyűjtőkkel az erő

|

Az utóbbi évek legjelentősebb MMO-megjelenése lesz a Star Wars: The Old Republic. Ennek megfelelő gyűjtői kiadással készül az Electronic Arts.

Hirdetés

Tegnap, a lengyel Empik online kereskedés figyelmetlenségének köszönhetően derült ki, hogy a Star Wars: The Old Republic előrendelői milyen extrákra számíthatnak, ha már most bizalmat szavaznak a BioWare első MMO-jának.



Ma viszont egy spanyol kereskedés, az XtraLife a gyűjtői kiadást tette közzé, szintén időnek előtte, de ez minket nem zavar különösebben, ugye?
A nem hivatalos értesülések szerint 175 dollárba, vagyis 149,95 euróba kerülő csomag a következő finomságokat tartalmazza:

Kézzel fogható ajándékok
 - Darth Malgus szobor
 - A Star Wars: The Old Republic korongjai fémdobozban
 - Gnost-Dural mester naplója Satele Shan jegyzeteivel
 - Old Republic galaxis térkép
 - A játék zenéit tartalmazó CD
 - Mindez egy igényes gyűjtői dobozba csomagolva

Játékbeli ajándékok

 - Flare Gun (jelzőrakéta)
 - Training Droid (a játékos oldalán lebegő segítő)
 - HoloDancer (saját holografikus táncos)
 - HoloCam (játékbeli kalandjaink rögzítése)
 - STAP (jármű)
 - Excluzive Mouse Droid (droid segítőtárs)
 - Exclulzive Collector's Edition Store (egyedi játékbeli kereskedés)



Meg nem erősített források szerint július 21-étől lesz előrendelhető a Star Wars: The Old Republic, ami még mindig nem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)