Hirdetés

Újabb törölt Star Wars játékok kerültek elő

|

Az elmúlt két évtizedben sok Star Wars játék megjelent, viszont bőven akadt olyan is, amiből végül nem lett semmi. Most kettőt megismerhetünk közülük.

Hirdetés

Azt talán mindenki tudja, hogy a Star Wars 1313-at a Disney elkaszálta, túltettük magunkat a dolgon, várjuk, hogy a Visceral valami sokkal jobbat adjon helyette (vagy mégis újraélesszék). A Darth Maul játék visszatérésében már nem reménykedünk, ahogy abban sem nagyon, hogy egy Rogue Squadron-szerű, kimondottan az űrharcokra koncentráló újdonságot kapunk. 

Pedig voltak idők, amikor a LucasArts még látott ebben fantáziát, a fejlesztőcsapatok pedig tele tervekkel dolgoztak az új projekteken. Ekkor hullott el a Factor 5 tervezett Rogue Squadron spin-offja, a Dark Squadron, amiben Darth Vader szerepében harcolhattunk volna, miközben utasítgatjuk a birodalom többi pilótáját, valamint a Chewbacca eredettörténetét taglaló, név nélküli akció-kalandjáték is. A fenti videóban szerepet kap még a kibővített Rogue Squadron gyűjtemény is, és szó esik arról, pontosan miért nem valósulhattak meg a tervezett játékok. Leginkább jogi és pénzügyi okokból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)