Hirdetés

Star Wars: Uprising - már tölthető az új szerepjáték

|

Megjelent a Star Wars Uprising, amiben többek között a Star Wars univerzum egy új helyszínén, az Anoat Sectorban harcolhatunk.

Hirdetés

A Star Wars: Uprising egy hatalmas felüdülés, végre olyan Star Wars játékot is kapunk, amiben nem építgetni kell, és nem szipolyozza ki az összes pénzt a zsebünkből.

A játék sztorija teljesen új, az Anoat szektor mellett a Hoth-on és a Felhővárosban is megfordulunk, és segít egy kicsit többet megtudni arról, mi történt a Jedi visszatér és az Ébredő Erő eseményei között eltelt időben. Fejvadászokkal, csempészekkel és lázadókkal együttműködve kell felvennünk a harcot egy ismeretlen új ellenféllel Palpatine és a második Halálcsillag elpusztítása után. 

A fejlesztők között Daniel Erickson, a Star Wars: The Old Republic kreatív rendezője, és a Star Wars: Klónok háborújáért Emmy díjra jelölt Danny Keller is szerepel. Az Uprisingban saját karaktert csinálhatunk, és akár másokkal együtt, kooperatívan is játszhatjuk. Alapvetően ingyenes, de bőven van lehetőség a költekezésre; azt egyelőre nem tudjuk, mennyire erőszakosan tolja majd az arcunkba. iOS-re innen, Androidra innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)