Hirdetés

StarCraft 2 - Kínában jövő hónap elejétől

|

Mi már legalább ötször végigjátszhattuk a StarCraft 2-t, a kínaiak viszont még csak most fogják megkapni.

Hirdetés

A hatalmas időbeli eltérés hátterében a játék lokalizálása áll, hiszen a kínaiak saját anyanyelvükön kapják meg a StarCraft 2-t.

Az ottani forgalmazó, a NetEase megerősítette, hogy a StarCraft 2kínai verziója április hatodikán landol a boltok polcain, a béta pedig a mai nappal indul. A világ más részein már 2010 júliusa óta elérhető játékot 30 napos ciklusokra vásárolhatják meg a játékosok, ciklusonként 3 dollárért. A StarCraft 2-ből a megjelenés utáni első két napban 1.5 millió példányt adtak el, jelenleg pedig 4.5 millióan játszhatnak vele, amikor kedvük tartja. Az eladások hasonlóak lehetnek az ázsiai országban is, mert mint tudjuk, a széria, és maga a Blizzard is hatalmas sikernek örvend.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)