Hirdetés

Ezzel a moddal olyan lesz a StarCraft 2, mint egy rajzfilm

|

A StarCrafts mod készítői nem változtatnak gyakorlatilag semmit a játékmeneten, viszont tökéletes szombat reggeli RTS-t varázsolnak a játékból.

Hirdetés

Nem minden modnak kell megváltania a világot azzal, hogy radikálisan újragondolja a játékot, amihez készült. Néha elég egy hülye poén vagy néhány érdekes esztétikai változtatás is ahhoz, hogy egy mod új életet tudjon lehelni a kiszemelt játékba.

A Carbot Animations csapatának köszönhetjük azt a StarCrafts nevű módosítást, melynek telepítését követően teljesen megváltozik a játék külleme és pontosan úgy fog kinézni, mint egy rajzfilm. Magyarázni ezt nem nagyon lehet, sokkal egyszerűbb, ha megnézitek a trailert.

A mod hivatalosan október 11-én fog megjelenni és egy custom game formájában találhatjuk meg majd a StarCraft 2 Arcade-ben. Több pályán is játszhatunk majd a haverok vagy a gép ellen, viszont a skint nem használatjuk ladder mérkőzéseken. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)