Hirdetés

StarCraft 2 XBox-ra?

|

Újabb, a szörnyen kiábrándító pc-s eladások tekintetében korántsem elképzelhetetlen pletyka ütötte fel fejét.

Hirdetés

A The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2 és a Command & Conquer 3: Tiberium Wars után egyre-másra jelentik be a stratágiák konzolos átiratait. Már úton van a Supreme Commander, s az év utolsó, s egész jó stratégiai címe, a Universe at War: Earth Assault is bevallottan konzolos térhódításra törekedik. Az Ubisoft roppant ígéretes EndWar-járól, vagy az Ensemble Halo Wars-áról nem is szólva.
A tendencia magáért beszél, s ahogy az FPS-ek néhány év alatt belakták a konzolokat, ugyanígy a stratégiák is sorra kerülnek majd.
Hogy mindennek mi köze lehet a pc-sek által messiásként várt StarCraft 2-höz? Rögvest kiderül.
A Microsoft Retail Zone (online kereskedőképzés zajlik itt) felületén érdekes oktatószöveget el egy szemfüles felhasználó, amit itt olvashattok eredetiben.

A Universe at War propagálásakor elhangzik az is, hogy taktikai dinamákájának köszönhetően (a hírforrás értelmezésében ez konzolos irányítást jelent) a legjobb stratégiáról van szó a StarCraft 2 debütálásáig.
Természetesen hivatalos bejelentés hiányában nem szabad túl komolyan venni, ám arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy StarCraft port készült Nintendo 64-re és PS-re egyaránt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)