Hirdetés

StarCraft II - 5 perces gameplay

|

Majd' öt perces videót kaptunk a StarCraft második részéből, ami jól néz ki továbbra is.

Hirdetés

A StarCraft második részét ki lehet majd próbálni a GamesCom-on, ám aki valamilyen oknál fogva nem jut ki Kölnbe (és szerintem nem én vagyok az egyetlen ilyen ember), az gyönyörködhet az alábbi több, mint négy perces (majdnem öt), játékmenetet szemléltető videóban.

A StarCraft 2 szép lesz, de ezt eddig is tudtuk, az a kérdés, hogy egyben jó is lesz-e. Ezt csak akkor tudjuk meg, ha már játszottunk a játékkal, de az előzetes képek és videók (főleg videók) alapján arra a megállapításra jutottam, hogy ezt bizony mindenképpen érdemes lesz beszerezni. Annak ellenére, hogy a StarCraft 2-ben nem lesz sem Co-op játékmenet, sem LAN lehetőség, még lehet egy remek kis stratégia. A videó igen látványosra sikeredett, tele robbanásokkal, lézersugárral, sok-sok katonával. Csekkoljátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)