Hirdetés

StarCraft II - Bétateszt február végén

|

Még ebben a hónapban kezdetét veszi a StarCraft II zárt bétatesztje, amiben mi is ott leszünk

Hirdetés

A kedves Blizzard régóta húzta-halasztotta a StarCraft II bétatesztjét, de most végre hivatalos: még ebben a hónapban betekintést nyer a StarCraft II világába az a pár ezer szerencsés, akiknek postafiókjában jobb esetben már ott figyel az erre invitáló szupertitkos e-mail.

Mint sok minden más mellett, ezt a bejelentést is a tegnapi Activision pénzügyi jelentéssel csomagolva kaptuk, de hazudnánk ha azt állítanánk, hogy nem tudtuk az egészet előre. A Blizzard ugyanis már múlthéten meglepett bennünket egy zárt bétatesztre csábító e-maillel, ám azt, hogy az elsőként adjunk számot az eseményről, csak fejvesztés terhe mellett tudtuk volna meglépni, ami ugye köztudottan károsítja az egészséget. Örömhír tehát, hogy mi is a néhány kiválasztott vagyunk, így hamarost első kézből származó StarCraft II információkkal leszünk gazdagabbak, mint például az, hogy mi is a StarCraft II valódi gépigénye. Sztéj tyúnd!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)