Hirdetés

StarCraft II - Friss ingame játékmenet videó és Blizzard stúdiólátogatás

|

Vadonat új, ingame StarCraft II játékmenet videó került a kezeink közé, egyenesen a Blizzard sajtónapjáról

Hirdetés

Akárhogy is nézzük, lassan megérik az "Aranyba ment a StarCraft II" hír, hiszen a decemberi várható megjelenésig még néhány millió darabot korongra is kellene nyomni belőe, azokat az üzletekbe kell szállítani, megfelelő hype-kampányt kell indítani, meleg teáról és mentőszolgálatról gondoskodni kell, a játékért várhatóan sorban álló tömegek okán, stb.

Sajnos ilyenről még nem számolhatunk be, de helyette exkluzív ingame gameplay felvételekkel szolgálhatunk a StarCraft II-ből, valamint betekintést nyerhetünk a Blizzard szentélyébe, hiszen az irvine-i székhelyen a napokban megtartoták a StarCraft II sajtókonferenciáját, amiről képanyag is készült bőven. Lengyel testvéreink a www.battlenet.pl színeiben jártak odakint, és szolgáltatják most nekünk az ínycsiklandozó SC2 gamaplay videót és a Blizzard stúdiólátogatás izgalmas képeit. Köszönet érte nekik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)