Hirdetés

StarCraft II launch party!

|

Gyere el és ünnepeld velünk a StarCraft II megjelenését!

Hirdetés

Ha szeretnéd velünk együtt ünnepelni a StarCraft II megjelenését, illetve az elsők közt megkaparintani a játékot, akkor gyere el az 576 Kbyte által szervezett, éjféli boltnyitással egybekötött StarCraft II launch party-ra! Ha előre regisztrálsz és a helyszínen megvásárolod a StarCraft II-t , egy exkluzív StarCraft II meglepetés ajándékot kaphatsz, sőt, ha a helyszínen bemondod a titkos GameStar-jelszót, akkor mindezek tetejébe még egy szuper StarCraft II posztert is a Tiéd lesz! Szóval, csak gyertek-gyertek, mi ott leszünk!

Helyszín: Allee bevásárlóközpont, 1117 Budapest, Október 23. utca

Időpont: 2010. július 26. 22.00

- buli!

- ajándék StarCraft II poszter a GameStar-rajongóknak!

- versenyek, vetélkedők értékes nyereménykért: köztük egy StarCraft II Gyűjtői Kiadásért!

- tombola!

Részvételi szándékodat kérünk emailben jelezd, a sasa@576.hu címen. Ha igényt tartasz az ajándék StarCraft II poszterre, akkor a levélbe ne felejtsd el beleírni a titkos GameStar-jelszót sem: „GameStar, Sasa két jóbarát, együtt irtja zergek hadát!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)