Hirdetés

StarCraft II - Lehet jelentkezni a bétára!

|

Terran, Protoss, Zerg rajongók figyelem, a Blizzard mostantól szeretettel vár minden jelentkezőt az indulás előtt álló bétatesztre.

Hirdetés

Minden idők egyik - ha nem "A" - legsikeresebb stratégiai játéka talán még ebben az esztendőben sorozattá bővül. Persze ehhez az szükséges, hogy a Starcraft 2 megjelenése ne csússzon át a következő évre, amire a Blizzard gárdáját ismerve nem kevés esélyünk van.



A három epizódra szeletelt Starcraft 2 hivatalos premierjét azonban még megelőzné egy BÉTATESZT, amire korábban már lehetett jelentkezni a megújult Battle.net regisztrációs ívének kitöltésével, most viszont már közvetlenül is megtehetjük ezt. Ugyebár alapfeltétel, hogy a minden egyes Blizzard fejlesztés kipróbálásához elengedhetetlen Battle.net tagság meglegyen, továbbá asztali számítógépünk specifikációit is meg kell osztanunk a Blizzard illetékeseivel, különben ne is álmodjunk róla, hogy közel engednek ahhoz a kondérhoz, amiben épp a Terranbecsinált rotyog.



Elsőként ugyanis az emberek történetét elmesélő Wings of Liberty érkezik, majd csak azt követően a Zerg kampánnyal bővített Heart of the Swarm, a sort végül a Protoss hadjáratot tartalmazó Legacy of the Void zárja.

UPDATE: Ne lepődjetek meg, ha a Battle.net főoldala, vagy a regisztráció linkje az alábbi üzenettel fogadna: "Forbidden - You don't have permission to access / on this server."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)