Hirdetés

StarCraft II - újra lecsapott a banhammer

|

Ilyenkor mindig felmerül a kérdés - miért is jó csalni, amikor úgyis kitiltják az embert?

Hirdetés

A Blizzard ugyanis újra beindította a banhammert és újabb felhasználókat tiltott ki a battle.net rendszeréről.

Közleményük szerint:

"Nemrégiben egy új account-felfüggesztési és kitiltási kampányt indítottunk StarCraft II játékosoknak, akik megszegték a StarCraft II felhasználói szerződését azzal, hogy csaltak, vagy játék közben meg nem engedett segédprogramokat használtak. Amellett, hogy ezek az akciók aláássák a Battle.net által támogatott fair versenyszellemet és versenylehetőséget  a csalások és hekkelések a rendszr instabilitásához és teljesítményének romlásához vezethetnek. Számunkra a legfontosabb, hogy becsületes játékosaink stabil, biztonságos és biztos online tapasztalatokat szerezhessenek, így változatlanul figyelünk minden, illegális tevékenységet a battle.neten és fellépünk ezek ellen."

Én átadtam az üzenetet. tessék becsületesen játszani, vagy dádá lesz - ez a magyar fordítása.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)