Hirdetés

Starfield és Baldur's Gate 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Gigantikus szerepjátékok között osztjuk meg a figyelmünket.

Hirdetés

A közel 40 °C-os kánikulában a szokásosnál is vonzóbb program az általunk preferált platformon beröffenteni egy rokonszenves játékot - akár olyat, amelyik még meg sem jelent. De egy jó könyv ugyanilyen remek választás lehet.

Paca - Egészen izgalomba hozott a Call of Duty: Modern Warfare III bejelentése, úgyhogy visszaestem egy kicsit az előző részbe, amíg nem jön a béta. Most semmi nagyba nem kezdek bele, úgyis jön a Starfield két héten belül, majd abban elmerülök (és megpróbálom leküzdeni  az NPC-k arcmozgásával kapcsolatos ellenérzéseimet).

Csirke - Ezerrel pörög az Armored Core VI: Fires of Rubicon NG+, de természetesen a harmadik befejezést is el akarom majd érni, szóval nem úszom meg az NG++ sem (ami egyébként teljesen új missziókat is elérhetővé tesz).

Hirdetés

Szada - Miközben továbbra is a Baldur's Gate 3-ban dalolászok bárdként, a SzinkronSarok által készített magyar szinkron meghozta a kedvemet hozzá, hogy visszatérjek a God of Warhoz, szóval valószínűleg ki fogom próbálni, hogy milyen Schneider Zoltán Kratosként. Az előzetesek alapján telitalálat, és egyébként is imádom a színész orgánumát, szóval minden bizonnyal szerelem lesz első hallásra.

Zs - Én a Starfieldig már igyekszem játékdiétát tartani, ennek jegyében pedig ezen a hétvégén az olvasásnak szentelem a csekélyke szabadidőm. Nyugi, azért nem távolodok el teljesen a popkultúrától: a Harry Potter és a Félvér Herceg van műsoron.

Hunter - A héten sikerült eljutnom a Baldur's Gate 3 Act 3-ba, szóval jó esélyeket látok a befejezésre. Ha sikerül még szombat-vasárnap délelőtt a végére érni, akkor a hétvége maradékát kalandtervezéssel fogom tölteni. A játék adott rengeteg ötletet arra, hogy hogyan kínozhatom a D&D-s játékosaimat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Kaci - Az idejét se tudom, mikor voltam utoljára a Balatonon, de a hétvégére lejöttünk a haverokkal. Elsősorban offline dolgokkal készültünk, de biztos ami biztos az Xboxot beraktam a táskába, hátha egy FIFA meccset lesz kedvünk lenyomni két strandolás között.

Chava - Változatlanul a Starfield tölti ki minden szabad percemet, és ez gyaníthatóan még sokáig így marad, hiszen ha nem is végtelen, kétségtelenül hatalmas a Bethesda játékának univerzuma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)