Hirdetés

State of Decay 2 - nemsokára bekerül két új nehézségi szint

|

Ha esetleg túl egyszerűnek éreztétek volna a játékot, akkor hamarosan még durvább kihívásokkal nézhettek szembe.

Hirdetés

Elég sok mindennel elfoglalhatjuk magunkat a State of Decay 2 zombikkal fertőzött világában, és bizony közösségünk irányítása sem egyszerű feladat. Azonban az Undead Labs fejlesztői hamarosan hoznak némi újdonságot azoknak, akik eddig nem igazán találtak kihívást a játékban.

Hirdetés

Március 26-án jelenik meg a Choose Your Own Apocalypse nevű frissítés a játékhoz, ami bevezet két vadonatúj nehézségi szinteket. A Dread Zone esetében például sokkal veszélyesebbek lesznek a zombik, és kevesebb cuccot fogunk találni kutakodás közben. A Nightmare Zone pedig az igazi hardcore játékosok számára készült, hiszen ebben a módban sokkal több hordával találkozhatunk, és akár az is megeshet, hogy az ellenséges túlélők egy jól irányzott fejlövéssel kiiktatják közösségünk tagjait.

Ti játszotok még a State of Decay 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)