Hirdetés

Steam - a Skype után szabadon

|

Új kliens frissítés érkezett, melynek segítségével jobb minőségben beszélgethetünk egymással!

Hirdetés

A Valve bejelentette, tegnaptól a Steam-felhasználókfrissített hangchatet használhatnak, mely a SILK audio kodeket használja.

Ebben pedig az a poén, hogy ezt a kodeket használja a Skype is, így jelentős minőségbeli javulásra számíthatunk. Az eddigi megoldás 15 kbps-ot igényelt, a mostani 8-30 kbps közötti tartományban fog menni. Az új Steam Voice már jó néhány játékban használható, valamint a Valve következő Portaljában fog nagyobb szerepet kapni, a multiplayer kooperatív módban.

PLETYKA: Bizonyos források szerint a Steam videórögzítő alkalmazással is bővül, méghozzá "nem sokára". Sőt, állítólag a Valve iOS és Android rendszerekre is terjeszkedni szeretne.

Mindezt azonban kezeljük fenntartásokkal és addig is élvezzük a SILK audio kodek minden áldását, jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)