Hirdetés

Újabb hihetetlen rekordot sikerült összehozniuk a Steamet elárasztó játékosoknak

|

Kisebb csoda, hogy a szerverek képesek megbirkózni ennyi unatkozó játékossal.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már írtunk arról, hogy mekkora a forgalom mostanában a Steamen, ugyanis előfordult, hogy egyidejűleg 20 milliónál is többen használták a Valve platformját. Nem kellett sok idő, hogy még tovább emelkedjen ez az érték.

Hirdetés

A hivatalos adatok alapján már megint sikerült egy új mérföldkövet elérnie az egyidejűleg online tartózkodó felhasználók számának, ugyanis volt olyan pillanat, amikor egészen pontosan 21360226-an ügyködtek a Steamen. Nagy valószínűséggel ez is a koronavírus-járvány kontójára írható, hiszen sokan most inkább ki sem mozdulnak otthonról, és szabadidejükben videojátékokat pörgetnek.

Egyébként nem olyan régen a platform egyik legnépszerűbb játékának, a CS:GO-nak is sikerült elérnie egy vadonatúj rekordot. Ti is gyakrabban használjátok mostanában a Steamet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)