Hirdetés

Steam és Direct2Drive eladások - Beköszöntött az űrkorszak

|

Mindkét nagy digitális disztribútor eladásait a Star Terk Online vezeti

Hirdetés

Szokásukhoz híven ismét egyszerre érkeztek adatok a Steam és a Direct2Drive eladási statisztikáiról, igaz most más-más időszakból.

A friss Steam eladásokban a január 16-án, vagyis szombaton véget ért hét nap eladásait tisztelhetjük, aminek nyertese az előrendelések révén győzedelmeskedő Star Trek Online, aki Modern Warfare 2-t utasította maga mögé. Az eddig jól szereplő Left 4 Dead 2, az ötödik helyre esett vissza, de még így is a Mass Effect 2 előtt tanyázik. A hétvégi féláras akció megtette a hatását, és a DiRT 2 holtversenyben tizedik a CS: Source-szal. Csekk!

1.Star Trek Online (Pre-Order)
2.Call of Duty: Modern Warfare 2
3.Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition
4.Global Agenda
5.Left 4 Dead 2
6.Mass Effect 2
7.King's Bounty: Gold Edition
8.Wings of Prey
9.Star Trek Online
10.DiRT 2 and Counter-Strike: Source

Az első hely tekintetében ugyan ez a helyzet a D2D-nél is. Hogy a Star Trek Online valóban megérdemli-e az elsőséget január 3-9. között, arról Gyu-t érdemes faggatni. Ő nagyon benne van. Csekk! Megbeszél! Véleményez!

1.Star Trek Online Digital Deluxe Edition (Preorder)
2.Star Trek Online (Preorder)
3.Dragon Age: Origins
4.Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
5.Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition (Preorder)
6.Civilization 4: The Complete Edition
7.Divinity 2
8.Rise of Flight
9.Torchlight
10.Aion

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)