Hirdetés

Steam Holiday Sale 2012 - olcsó képregényhősök

|

Ma sem kegyelmez pénztárcáinknak a Steam karácsonyivására. A mondás szerint, légy Batman ha teheted, és most itt a remek alkalom.

Hirdetés

A Batman: Arkham Asylum annak idején rendesen meglepte a játékosokat és kritikusokat egyaránt, érdekes és látványos harcrendszerével, az ötletesen berendezett játékterével és azzal az utánozhatatlan hangulattal, ami az elmegyógyintézet virtuális környezetéből áradt. Nem volt ez másként a Batman: Arkham City megjelenésekor sem, épp ezért lehet kiváló vétel a ma 75%-kal olcsóbb csomag azoknak, akik nem vetik meg a képregények hőseit és gonosztevőit, főleg, hogy a leárazás érinti a két legutóbb megjelent Batman játékot, és azok letölthető csomagjait egyaránt.

Nem csak a fekete ruhás jótevő kalandjait tudhatjuk magunkénak, ha a karácsonyi zsebpénzt a Steam kasszáinál kívánjuk elverni: a nemrég megjelent, The Amazing Spider-man film után történt eseményeket feldolgozó, azonos című sandbox játék is megvásárolható az eredeti ár feléért. Akit nem vonzanak a képregények hősei, azok is nyugodtan csemegézzenek a mai akciók közül, hiszen van itt olcsósított Castle Crashers, Deadlight vagy Magic: The Gathering, így ma is érdemes benézni a Valve piacterére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)