Hirdetés

Steam Holiday Sale - a harmadik napon mindenki otthon ül és játszik

|

Tovább pörög a gamerkarácsony, egy újabb adag játék lett egy rövid ideig akciós a Steamen. Bankkártya előkészít, listát böngész.

Hirdetés

Csak remélni tudjuk, hogy már mindenkinek sikerült letudnia a karácsonyi bevásárlást, mert ezen a hétvégén minden pláza és bevásároló központ már-már túlságosan valósághű pokolszimulátorrá változik.

Ezért is éri meg játékosnak lenni, mert a mi mosolyunk egy kattintással állandósítható a Steam Holiday Sale-nek köszönhetően. Legtöbbünknek még érintetlenül hevernek a library-ben az Autumn Sale-en vásárolt játékok, de ez nyilván senkit sem tart vissza attól, hogy vásároljon még egy-két játékot, mondván "jó lesz ez még valamire". Akaraterő - Steam: 0-1.

Napi Akciók:

Ace of Spades: Battle Builder - 75% - 2,99€

Sleeping Dogs - 80% - 4,99€

Age of Emipires II HD Edition - 75% - 4,74€

Counter Strike: GO - 75% - 2,74€

Star Wars Knights of The Old Republic: The Sith Lords - 50% - 4,99€

Starforge - 50% - 9,49€

The Wolf Among Us - 33% - 15,40€

Darksiders II - 9,99€

Forced - 50% - 6,99€

Villámakciók:

The Binding of Isaac - 75% - 1,24€

XCOM Enemy Unknown - 75% - 9,99€

Craft the World - 33% - 9,37€

Deus Ex Human Revolution Director's Cut - 75% - 4,99€

Közönségszavazás:

Sword of the Stars: The Pit - 80% - 1,24€

Illetve az sem elhanyagolható, hogy a Neocore is leárazta a The Incredible Adventures of Van Helsing DLC-ket, ezért most a Thaumaturge és az Arcane Mechanic is csak 2,67€-ba kerül.

Ti milyen játéknak örülnétek a legjobban karácsonyra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)