Hirdetés

Két játékot szerezhettek meg most ingyen Steamen, örökre a tiétek is maradnak

|

Folytatódik az a tendencia, hogy a stúdiók ingyenessé tett címekkel szeretnének segíteni a koronavírus miatt otthon maradóknak.

Hirdetés

Már eddig is meglehetősen tekintélyes azon játékok listája, amiket a stúdiók az elmúlt időszakban teljesen ingyenesen a rendelkezésünkre bocsátottak. Ezúttal a Steam boltjában egy stratégiai játékot és egy igazi árkádgépes időket idéző indie lövöldét húzhattok be, ha a karantén miatt már kifogytatok volna a játszani valóból. 

Hirdetés

A Between Two Castlesbe rögtön másodmagatokkal is belevághattok, ha esetleg esetleg akad kéznél egy unatkozó tesó, barát, barátnő, férj, feleség vagy egyéb tartozék. Itt egy őrült király parancsait követve kell kastélyokat építsünk, mindehhez nem csak a logikai feladványok megoldására szakosodott agytekervényeinket kell használjuk, hanem a bennünk élő stratégát is, hogy az uralkodó rezidenciája ne csak szép legyen, de praktikus és kiegyensúlyozott is. 

Ezzel szemben a Project Mercury inkább a pörgős akcióra hajt rá, miközben igazi retró hangulatot áraszt. Nem csak a pixelgrafika, hanem a run and gun játékmenet miatt is a korai Contra epizódok jutnak eszünkbe, ha belepillantunk a játékba, bár vizuális megvalósításában és stílusában felfedezni vélünk egy kis Metroidot is. 

A Between Two Castlesnál március 30-ig tart az ingyenes időszak, míg a Project Mercuryt április 8-ig húzhatjátok be. Természetesen, ha egyszer már hozzáadtátok őket a könyvtáratokhoz, akkor örökre a tiétek marad a két cím. Ha rosszul viselitek a bezártságot, ebben a cikkben összeszedtünk nektek néhány olyan játékot, amik segíthetnek legyőzni a rosszkedvet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)