Hirdetés

Windowst is futtat a Digital Storm első Steam Machine-ja

|

A CES 2014-en mutatkoznak be a Steam Machine-ok, a Digital Storm pedig valami egészen különlegessel készült.

Hirdetés

Hívhatjuk egy Steam Machine jellemzőkkel felvértezett gamer PC-nek, vagy hívhatjuk akár Windowst is futtató Steam Machine-nak is, de egy biztos: a Bolt II egy ütős gépezet lesz, amit ennek megfelelően prémium kategóriás árcimkével láttak el. 

A Digital Storm Bolt 2 képes Windowsba és SteamOS-be bootolni, és abszolút fejlesztésbarát: a grafikus kártya, a tárhely és a hűtőrendszer egyaránt szabadon cserélgethető. A legolcsóbb gép 1899 dollárba kerül, de egyelőre nem tudni, ez mit foglal magába. Egyértelmű, de azért Rajeev Kuruppu, a termékfejlesztési igazgató is megerősítette, hogy a Digital Storm nem kíván a konzolok árával vetekedni. „A high-end piacot célozzuk meg, azokat a fogyasztókat, akik a lehető legjobb játékélményt célozzák meg, és akik szeretnének egy olyan PC-t, ami bármilyen játékot futtat az új 4K-s megjelenítőjükön.” - állt a sajtóközleményben. Decemberben egyébként már hallottunk róla, de azóta sokminden változott vele kapcsolatban.

A CES 2014-et a PC World folyamatosan közvetíti, a legfrissebb hírekért látogassatok el hozzájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)