Hirdetés

Steam Machine és Steam Controller - jövő héten már a tesztelőknél

|

A Valve december 13-án elkezdi kiküldeni a Steam Machine-ok és a Steam Controllerek jelenlegi változatait annak a 300 tesztelőnek, aki megkapta a lehetőséget, hogy az elsők között próbálja ki az új eszközöket.

Hirdetés

Nem lesz nehéz megkülönböztetni a hétköznapi embereket a tesztelőktől: mind a 300 kap ugyanis egy badge-et a Steam Community oldalára. Nehéz lesz eltitkolniuk a haverok elől, hogy az elsötétített szobában épp a Valve next-gen kütyüjeit tesztelik.

A tesztelők mindegyike az Egyesült Államokban él, bár a Valve szerette volna, ha a világ minden pontjára küldhet Steam Machine-t és Steam Controllert, de ez bizonyos szabályozások miatt nem volt megoldható. A készülékek mellé SteamOS-en natívan futó programok is járnak, amiket a felhasználók Steam könyvtárához adnak hozzá. A tesztelőknek küldött csomagok csak a prototípusokat tartalmazzák, a bolti, bárki számára elérhető kiadásokról a január 6-án megrendezendő CES-en adnak bővebb tájékoztatást. Várjuk az első tapasztalatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)