Hirdetés

A Steam a helyi multiplayerből is online többjátékos módot varázsol

|

A Steam Remote Play Together funkciónak köszönhetően az eddig csak local multiplayert támogató játékokat is kipróbálhatjuk online a pajtikkal.

Hirdetés

Ugyan manapság a legtöbb játék elengedhetetlen kelléke az online multiplayer, azért akad néhány olyan darab, amiben ha tudunk is a komákkal játszani, ahhoz mindenképp egy helyen kell lennünk. Erre kínál most megoldást a Steam legújabb fejlesztése, a Remote Play Together, amivel akkor is folytathatjuk a mókát, ha már nem vagyunk egy helyen. 

Hirdetés

A fejlesztők szerint a szolgáltatás célja, hogy lehetővé tegye, hogy két vagy több játékos a kizárólag lokális multiplayerrel rendelkező játékokat is játszhassa online:

"Minden lokális és osztott képernyős multit támogató játékot automatikusan tartalmaz majd a Remote Play Together béta, amit az október 21-i héten tervezünk elindítani."

Hasonló szolgáltatások már akadnak a piacon ugyanis az Nvidia is próbálkozott ezzel a GeForce Experience alkalmazásban, illetve a Parsec nevű VPN is kínált ilyen jellegű lehetőségeket, de megnyugtató, hogy a továbbiakban nem kell külső alkalmazásokkal bajlódjunk, mert a Steamen belül is kapunk egy ilyen funkciót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)