Hirdetés

Steam Reviews - béta állapotban a megújult értékelőrendszer

|

Mélyül a Steam közösségi jellege a Steam Reviews segítségével, amelyben gamer társaink értékelései kerülnek egy átgondoltabb rendszerbe.

Hirdetés

A Steam Reviews még béta állapotban van, de jelentős lépésnek ígérkezik a Steam közösségi szolgáltatásainak terén, ahol majd könnyedén kinyerhetjük az általunk hasznos tartott értékeléseket egy-egy játékról.

A Valve a Steam Reviews-t úgy jellemezte, mint a 2010 óta mintegy 7 millió értékelést generált Recommendation System következő fokát, ahol a játékosok saját értékeléseiket, tapasztalatikat tehetik közzé a Steamen, amelyek bárki számára elérhetőek lesznek. Tulajdonképpen az összes Steamen szerzett játékról megírhatjuk véleményünket, illetve böngészhetünk mások hasonló munkái között, amelyekhez magunk is hozzászólhatunk, illetve osztályozhatunk aszerint, hogy mennyire volt segítségünkre gamer társunk összefoglalója.

A Valve reményei szerint azzal, hogy az értékeléseket a gamerek egymás között is osztályozhatják, könnyedén megtalálhatjuk azokat az írásokat, amelyek valóban a közösség okulására szolgálnak, és segítségével elkerülhetjük a fröcsögő trollokat.

A Valve azon is dolgozik, hogy a jövőben minden játék mellett láthassuk a Metacritic-es összpontszámokat. A Metacritic-kel ellentétben azonban a Steamen a fejlesztők is reagálhatnak értékelésekre, és amennyiben méltatlannak találják az olvasottakat, azt jelezhetik az írónak, ám magát az írást nem törölhetik, ugyanakkor lehetőségük van spamnek vagy sértőnek jelölni azt, épp úgy, ahogy mindenki másnak, aki a közösség tagja.

Nektek hogy tetszik az új rendszer?  

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)