Hirdetés

Steam Summer Sale - az ötödik nap akciói

|

Folytatódnak a Steam-en a leárazások, új napi akciók, új villámakciók és persze új közönségkedvenc is érkezett. Halál a pénztárcákra!

Hirdetés

A Steam Summer Sale már öt napja tart és a GameStar folyamatosan beszámol nektek az éppen aktuális akciókról. A mai termés se semmi.

Ne feledjétek, hogy a villámakciók viszont csak 8 óráig élnek, úgyhogy nem árt sietni a vásárlássál, viszont a napi akcióknál az előző nap leárazott játékait is meg tudjátok még venni. Ezekért a játékokért keressétek a Steam Summer Sale negyedik nap leárazásairól szóló cikkünket. A nagy nyárivásár kellős közepén a Valve-nak még arra is jut ideje, hogy a fiatalok jövőjével foglalkozzon, az új Steam Pipeline nevű kezdeményezésük a játékiparban elhelyezkedni vágyó fiataloknak nyújt segítséget.

És most a mai adag:

Reus - 50%

Dust: An Elysian Tail - 50 %

Wargame: Airland Battle - 50%

Terraria - 75%

Sins of Solar Emipre: Rebellion - 75%

Dishonored - 66%

Dawn of War II: Retribution - 75%

Max Payne 3 - 75%

Castle Crashers - 75%

Killing Floor - 80%

Villámakciók:

Mirror's Edge - 70%

Bioshock Infinite - 50%

Star Wars: Kinghts of the Old Republic II - 66%

Organ Trail Director's Cut - 75%

Közönségszavazás:

Natural Selection - 75%

Melyik játék a biztos vétel? Miket vettetek meg eddig és még miket vártok nagyon? Mondjátok el nekünk kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)