Hirdetés

Steam Summer Sale - harmadnapos akciók

|

Június 11 óta tart a szokásos Steam Summer Sale és most egy újabb adag játék kacsintgat ránk a képernyőről. Ki tud ennek ellenállni?

Hirdetés

A Steam minden 24 órában más és más játékokat tesz akcióssá, illetve választott címek nyolcóránkénti váltásban válnak ellenállhatatlanná a Flash Sale keretében. Lássuk miből válogathatunk ma.

Megindult a Steam Summer Sale és ez általában keserédes mosolyú gamerekkel tölti meg a világot. Örülnek az olcsón megszerzett játékoknak, viszont tudják, hogy kenyéren és vízen nem olyan vidám az élet. Nem csak ti vagytok így vele, a The Warp Zone-os srácok nagyon ügyesen megfogták ennek a csodálatos időszaknak az esszenciáját.

Napi akciók:

Tomb Raider - 75%

RPG Maker VX Ace - 66%

Borderlands 2 - 66%

Heroes of Might and Magic VI - 66%

Resident Evil 6 - 50%

The Witcher 2: Assassins of Kings - 75%

Age of Empires II HD Edition - 50%

Stardrive - 66%

Mars: War Logs - 50%

Sniper Elite: Nazi Zombie Army - 66%

 

Villámakciók:

Kinetic Void - 66%

Battlefield Bad Company 2 - 70%

L.A. Noire - 75%

Blood Bowl Chaos Edition - 75%

 

Közönségszavazás:

Hitman Absolution - 75%

Meséljetek, ki mire támad rá? Ne felejtsetek el szavazni sem a Steamen, mert ti mondhatjátok meg, hogy melyik játék legyen akciós holnap a közönségszavazáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)