Hirdetés

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech - műfajt vált az új rész

|

Az Image & Form Games bejelentett egy kártyás SteamWorld RPG-t, amely első körben egyetlen platformra fog megjelenni.

Hirdetés

Ha máshonnan nem ismerős a SteamWorld Dig, talán arra emlékeztek, hogy a 2016/04-es GameStar magazinhoz két ajándék játék is járt, amik közül az egyik épp ez volt: a svéd Image & Form steampunk világú akció-platformere, amelyben egy vadnyugati bányászvárosban kellett különböző fejtörőket megoldanunk. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat most bejelentette, hogy készül a szellemi örökös, a SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, amely kártya alapú, fantasy-RPG lesz. Lapok gyűjtögetésére, felfrissített XP és szintrendszerre számíthatunk, valamint az újdonságok mellett olyan tipikus fantasy elemekre is, mint a dungeonök és sárkányok. A készítők azért döntöttek a szerepjáték máfaja mellett, mert ez volt a legtöbbször kért a SteamWorld közösség részéről. 

Az infók szerint a Nintendo Switch lesz az első, amire megjelenik a SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, de minden bizonnyal később más platformokra is megkapjuk (kommentben a PS4-es verziót meg is erősítették már). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)