Hirdetés

Steel Division: Normandy 44 - a Paradox visszavisz bennünket a második világháborúba

|

A R.U.S.E. fejlesztői egy autentikus élményt és kőkemény stratégiát ígérnek. Gyengéknek itt helye nincs.

Hirdetés

A Paradox összeállt a francia Eugen Systems csapatával, ami korábban a R.U.S.E. és az Act of Aggression fejlesztésén dolgozott. Elmondásuk szerint egy olyan keményvonalas RTS-t akarnak letenni az asztalra, ami nem való a tapasztalatlan játékosoknak.

A Steel Division: Normandy 44 névre keresztelt stratégiában 400 különböző, történelmileg hiteles egység, és számtalan világháborús helyszín várja majd a stratégákat. A térképeket légi felderítőktől származó fotók alapján építették fel.

A játékban lesz egy hosszú és kihívásokkal teli kampány, illetve akár 10v10 meccseket is kezelni képes többjátékos mód is.

Egyelőre megjelenési dátumot nem kaptunk, de a Paradox ígérete szerint a Steel Division: Normandy 44 még idén megvásárolható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)