Hirdetés

Steep - ingyen kipróbálható lesz a hétvégén

|

A téli sportok szerelmesei többé-kevésbé megtalálhatták számításaikat a Ubisoft extrém sportjátékában, de aki esetleg még nem kapott kedvet a Steephez, az a hétvége folyamán talán meggondolja magát, hiszen bárki számára elérhető lesz a síparadicsom.

Hirdetés

A Steep tesztünk alapján a Ubisoft sportjátéka ugyan tartogat rengeteg felfedeznivalót és a az atmoszféra is gyorsan elkapja az arra fogékonyakat, de vannak hiányosságai is, például egy idő után repetitívvé válik. Ezen többek között segíthetnek olyan pluszok, mint az alaszkai DLC, de hogy kinek mennyire jön be a stílus, azt inkább próbálja ki saját maga. 

A Ubisoft erre a hétvégén lehetőséget is biztosít, ugyanis a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok március 10-től március 13-ig nyüstölhetik kedvükre a játékot, ráadásul nincs semmilyen korlátozás, megkötések nélkül megkapják erre az időre a Steep összes tartalmát. Természetesen az elért eredmények továbbvihetőek, ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk a teljes kiadást. A PC-sek már elő is tölthetik a klienst Uplay-en keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)