Hirdetés

Stephen King regénye alapján - 1408 ismertető

|

“The Dolphin Hotel szobája várja Önt. Egyet kivéve.”

Hirdetés

Ki a rendező: Jan MikaelHáfström, svéd származású televíziós- és filmrendező. Több alkotásának forgatókönyvírója is egyben, illetve ő jegyzi az idehaza is vetített Zsernyákok c. díjnyertes svéd film szkriptjét is. Hollywoodi debütjére 2005-ben került sor a James Siegel regényéből készült Kisiklottakkal, a főszerepben Clive Owennel és Jennifer Anistonnal, mely egy egész kellemes kis thriller lett. A nyitány tehát jól sikerült, nézzük a folytatást, amely a 1408 c. horror, mai témánk (és pályafutásom sorrendben második filmkritikája), mely Stephen King hátborzongató novellája alapján készült.

Ki játszik benne: A zseniálisan sokoldalú John Cusack, akinek a hírnevet az 1980-as évek tinivígjátékai hozták meg (pl. az Egy tuti dolog, Egy őrült nyár vagy a Mondhatsz akármit). Az 1990-es években megelőzendő a beskatulyázást, Cusack sokoldalúságát kiterjesztette olyan művekkel, mint a Con-Air című zseniális akciófilm, a John Malkovich menet, vagy a kellően hátborzongatóra sikeredett Azonosság c. thriller.

Az 1408 ismertetőjének folytatását a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)