Hirdetés

Strafe - ilyen a brutális retro FPS

|

A ‘90-es éveket idéző lövölde már egy gyerekfejet lerobbantott, de hogy mit is tud ezen kívül azt nem tudtuk. Eddig.

Hirdetés

Emlékeztek a játékra, ami olyan király, hogy lerobbantotta a gyerek fejét? Igen, ez az a játék, a Strafe, amiből már egy játékmenet videót is kaptunk, hogy ti is lássátok miért is jó a retro.

A hangulatkeltő kis előzetes ugyan visszaadta a retro érzést, de magáról a lövöldéről túl sok infót nem küldött. A fejlesztők most kiadtak egy játékmenet trailert, hátha felkeltik a játékosok figyelmét, amire szükségük is van, hiszen már csak 9 napjuk van, hogy megkapják a szükséges pénzmagot, és még csak félúton vannak. Nem is értük, hogy a szétrobbanó gyerekfej hogy nem nyitotta meg a pénztárcákat.

Kicsit olyan, mint az eredeti Quake csak több színnel, mészárlással, és brutálisabban robbanó hullákkal. Mi azért erre adnánk pár rúpiát. Nektek mennyire jön be ez az FPS stílus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)