Hirdetés

Stranglehold gépigényt kaptunk

|

Tegnap óta az Xbox 360 tulajok már kipróbálhatják a John Woo figyelő tekintete mellett fejlesztett Stranglehold demó változatát, ám ma végre kiderül, hogy a PC-s társadalomnak mivel kell rendelkeznie, ha futtatni akarja a játékot.

Hirdetés

Felfedték végre a játék hivatalos gépigényét, ami a következőképpen alakult: a minimális futtatáshoz Windows XP SP2 vagy Vista operációs rendszer kell, amihez 2 Gb RAM, 15 Gb merevlemez terület és egy NVIDIA GeForce 7800-as vagy ATI X1300-as grafikus kártya társul, ráadásul már a minimum igénynél jelentkezik a két magos processzor megléte. Kicsit furcsa, hogy az NVIDIA frontján miért van szükség ilyen erős VGA-ra már a minimum szinthez, de a fejlesztők biztos megmagyarázzák majd ezt nekünk.

stranglehold2.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)