Hirdetés

Stranglehold - Készül a folytatás?

|

Hivatalos bejelentésről szó sincs, ám nem tartozna a világ legnagyobb csodái közé, ha folytatódna Tequila nyomozó ügye.

Hirdetés

A 2007. esztendő őszén bújhattak első alkalommal a játékosok a Chow Yun-Fat által megformált Tequila felügyelő bőrébe, s ha nem is élhettek át May Payne-i magasságokba emelkedő kalandot, azért elég sokan elszórakoztak vele. Halkan súgom meg, lehet (figyeljetek a hangsúlyra!), hogy már zajlanak egy folytatás munkálatai. Mindezt arra alapozzák forrásaink, hogy a chicagói DePaul Egyetemen elhangzott néhány érdekesség Brian Eddy, a Stranglehold executive producere szájából. Brian elsősorban a jól, illetve kevésbé jól (gy.k.: rosszul) sikerült játékelemekről tartott előadást, amikor finoman utalt egy lehetséges folytatásra. "Csak annyit fűzhetek hozzá, hogy határozottam megvan rá az esély."

Stranglehold

stranglehold.jpg


Eme szavak alapján vonja le mindenki a maga következtetéseit, s ha sikerült feldolgozni, s netán még örömtelinek is tartjátok a hírt, el ne kezdjetek olyan kérdésekkel bombázni, hogy "Mikor jön már ki?" "Milyen gép kell hozzá?", különben lesz nemulass!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)