Hirdetés

Street Fighter V - Laura ráz és földbe döngöl (videó)

|

A Street Fighter V új harcosa, a korábban kiszivárgott Laura most hivatalosan is leleplezésre került, videón és képeken láthatjuk, mit tud.

Hirdetés

A Capcom már majdnem minden Street Fighter V karaktert leleplezett, amikor a Famitsu nem volt elég figyelmes, és véletlenül közzétette a Laurát ábrázoló képeket.

A brazil harcost most hivatalosan leleplezték, nagy felbontású képeken és gameplay videón is megmutatta magát. A lány jiu-jitsuzik, gyakran viszi földre ellenfeleit, és szereti szorongatni a nyakakat. Emellett alkalmanként  villámokat szó. Veszélyesnek tűnik, de népszerű karakter lehet. 

A bejelentéshez képeket is kaptunk, ezeket alább nézhetitek meg. A Street Fighter V bétája hamarosan indul, még lehet rá jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)