Hirdetés

Stronghold 2 - megjelent egy modernizált változat

|

A 2005-ös Stronghold 2-n néhány ráncfelvarrást végzett a Firefly csapata, ahogy a többjátékos módba is ismét életet leheltek, a korábbi tulajdonosok ráadásul mindezt ingyen kapják meg.

Hirdetés

Ugyan a rendkívül részletes várépítéséről és komplex gazdasági rendszereiről ismert sorozatból a rajongók kedvenc része általában a Crusader, a Stronghold 2-t is többen szívesen elővették az utóbbi években. A szériát gondozó Firefly nekik most felújította az immár 12 éves játékot, ami Stronghold 2: Steam Edition néven jelent meg.

Hirdetés

A készítők most adtak olyan alapvető funkciókat is a játékhoz, mint a szélesvásznú felbontások támogatása, de a látványvilágot és a kezelőfelületet is felfrissítették. A Steam funkciói közül a legfontosabb persze a néhány éve nem üzemelő GameSpy-t helyettesítő multiplayer, de achievementek és a Workshopon keresztül modtámogatás is érkezett. A Stronghold 2 ráadásul hat új hivatalos pályával is bővült, szóval nem kell kizárólag a rajongói tartalmakra hagyatkoznunk. Aki korábban megvásárolta a Stronghold Collectiont a digitális áruházban, az ingyen kaphatja meg a felújított verziót, de a rajt hetében a többiek is 15% kedvezménnyel, 12,74 euróért csaphatnak le rá.

Nektek melyik a kedvenc Stronghold részetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)