Hirdetés

InFamous: Second Son - az eddigi legszebb PS4-es játék (videó)

|

Le a kalappal a Sucker Punch grafikusai előtt - a most érkezett InFamous: Second Son képeken végre igazán érződik a generációváltás.

Hirdetés

Azt eddig is reméltük, hogy az új éra konzoljaiból fantasztikus grafikát lehet majd kisajtolni, és remélhetőleg az InFamous: Second Son csak a jéghegy csúcsa. A játékból eddig is csodás képek láttak napvilágot, amit a csapat most megfejelt egy fejlesztői videóval is.

A márciusban érkező játék főhőse - ahogy egyébként maguk a fejlesztők is - Seattle utcáin tengeti nem mindennapi életét. Bár a városban általában ködös, esős idő uralkodik, a grafikusok nem követték a The Order 1886 példáját, ahol olyan sűrű ködöt teremtettek a fejlesztők, hogy akár egy biciklit is neki lehetne támasztani.

A város újrateremtésénél nagy hangsúlyt kaptak a fény és árnyékhatások, amelyek életszerűvé, valóságossá teszik az egészet, ahogy azt az alábbi képeken is jól látni.
 

A játék megjelenéséig még közel két hónap van hátra, de aki addigra PS4 tulaj lesz, semmiképp ne hagyja ki. Vajon a játékmenet is lehet olyan jó, mint a külső?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)