Hirdetés

Sucker Punch vs Valve - Melyik platform a nyerő?

|

A konzolok közötti háborúban fontos szerep jut a fejlesztőcsapatoknak. Az utóbbi napokban két neves csapat is elmondta, miért favorizálja a cégük az egyes platformokat.

Hirdetés

A Valve véleményét Tom Leonard közvetítette a nagyvilág felé. Szerinte a Sony konzolját egyszerűen túl bonyolult programozni, ők pedig nem akarnak a sok cifra technológiai csacskasággal küzdeni. Céljuk, hogy minél több, minél jobb játékot készítsenek, és erre - véleménye szerint - a PC, és az Xbox 360 sokkal jobban megfelel, mint a PlayStation 3. Hát ennyit a Left 4 Dead 2 PS3 átiratról.

A Sucker Punch társalapítója szerint viszont a PlayStation 3 az ideális platform a játékokhoz. A cég nagyjából tíz éve alakult, és az első játékukon kívül - ami Nintendo 64-re készült - csak PS3 exkluzív címeket gyártottak. Brian Fleming elmondása szerint nem az anyagi okokra vezethető vissza a Sucker Punch hűsége. Csapata egyszerűen élvez a munkát a Sony konzolján, és mivel nem kell több platformban gondolkodniuk, sokkal kevesebb kompromisszumra kényszerülnek, mint a vetélytársak. Az inFamous tehát PS3 exkluzív is marad, nekünk pedig van két markánsan eltérő véleményünk. Lehet kérem kommentelgetni, de a flame annyira nem kívánatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)