Hirdetés

Super Mario Galaxy 2 - trailer

|

Minden idők talán legjobb platformjátékához érkezik majd a folytatás...

Hirdetés

Sokat mond, hogy 8,5 millió példányt adtak el belőle (csak Wii-re), a Gamerankingson 97,28%-ot, MetaCriticen 97-et kapott.

Jó ideje tudjuk, hogy érkezni fog a második rész, amely szellemesen a Super Mario Galaxy 2 nevet viseli. Minden bizonnyal 8,5 millió példánynál jóval többet fognak eladni belőle, hisz azóta, amióta az első megjelent megduplázódott a Wii-k száma. Lényeg, ami lényeg lesz néhány változás - a bolygók közöt kisebb lesz a távolság, így Mario át tud ugrani egyikről a másikra. Képes lesz Yoshin utazni és Yoshi nyelvének spéci tulajdonságait használni. A térképrendszer is megváltozik. hasonló lesz mint a Super Mario Bros 3-ban található - sőt, ez a játék is tartalmazni fog egy átdolgozott Super Guide rendszert - amely segít végigjátszani egy szintet ha elakadnánk. Megjelenése Európában ez év június 10-e körül várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)