Hirdetés

Supreme Commander 2 - Factions trailer

|

25 évnyi béke után a három frakció most ismét egymás torkának esik.

Hirdetés

A 2007-ben a Gas Powered Games jóvoltából megjelent Supreme Commander szép sikereket ért el PC-n, s bár valamivel később a Microsoft konzolján is tiszteletét tette, a gyorsan átfutott Xbox 360-as értékelések alapján nem sikerült valami túl jól kontrollerre átírni a gyorsaságot megkövetelő nyersanyagtermelős-egységgyártós játékmenetet. Talán majd a Supreme Commander 2!

Mert idén márciusban ennek is eljön az ideje, és ezt jelzi a frissen befutott új Supreme Commander 2 factions trailer. Mert hát miről is van szó megint: 25 évnyi békeidő után a három nagy frakció az United Earth Federation, the Aeon Illuminate, és a Cybran Nation ismét egymás tyúkszemére lép, a totális megsemmisítés reményében - más eshetőség természetesen szóba sem jöhet. Győződjünk meg erről a hangulatos redner trailer révén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)