Hirdetés

Suzuki Speedrun GameNight - teljesen megújulva tér vissza a GameStar rendezvénysorozata

|

Párat pislogotok, és már itt is van 2021 első GameNightja, ahol együtt bulizhattok, játszhattok a GameStar csapatával és persze egymással.

Hirdetés

Bízunk benne, hogy sokan akadnak közöttetek olyanok, akiknek nem kell bemutatni a GameNight rendezvénysorozatot, de olyan rég volt már, hogy ilyen formában találkoztunk, biztosan sokan lesznek, akiknek teljesen új a formátum. Régi és jövendőbeli GameNight-látogatók számára is remélhetőleg örömteli hír azonban az, hogy a GameStar gamer bulisorozata 2021-ben teljesen újragondolva és megújulva ismét elstartol. 

Első állomásunk a Suzuki Speedrun GameNight lesz, melyet 2021. október 22-én pénteken tartunk a BarCraft Buda (Budapest, Bartók Béla út 18, 1111) falai között. A buli délután 2-kor kezdődik és egészen este 10-ig tart. 

Hirdetés

Ezen a GameNighton minden a sebességről és a száguldásról fog szólni. A Suzuki támogatásával és a Gamerland csapatának köszönhetően menő szimulátorülésekben pörgethetitek majd a Gran Turismo Sportot, konzolokon egész délután és este zúzhattok a Rocket League-ben, egy Nintendo Switchen pedig Mario Kart 8 időmérő futamokban mutathatjátok meg, ki közületek a legfürgébb olasz vízvezeték-szerelő. 

Természetesen a játékok nem csak rekreációs célokat szolgálnak, mindhárom versenyállomás legügyesebb játékosai értékes loottal a batyujukban hagyhatják el a Suzuki Speedrun GameNight helyszínét. Hamarosan érkezünk a pontos részletekkel és az ajándékok listájával, de azt már most elárulhatjuk, hogy senki sem megy majd haza üres kézzel!

Suzuki Speedrun GameNight

Helyszín: BarCraft Buda - 1111 Budapest, Bartók Béla út 18.
Időpont: 2021. október 22. 14:00 - 22:00
Facebook esemény: a Suzuki Speedrun GameNight hivatalos Facebook eseménye

A belépés díjtalan!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)