Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt augusztus legjobb játéka?

|

Annak ellenére, hogy van egy biztosnak tűnő befutónk, még simán előfordulhat, hogy meglepetést tudtok okozni.

Hirdetés

Idén jóval hamarabb véget ért a megszokottnál a nyári uborkaszezon, nem maradt túl sok időnk videojátékos adósságaink rendezésére. Már a múlt hónap elején befutott az év egyik legfelkapottabb alkotása, a Baldur's Gate 3, és nyomban minden mást el is homályosított a Larian tündöklő szerepjátéka.

Ez persze nem jelenti azt, hogy augusztus folyamán egyetlen más, a figyelmünkre határozottan érdemes cím se látta volna meg a napvilágot. Példának okáért elkészült végre a FromSoftware ikonikus sorozatának régóta várt új felvonása, miként a hamarosan bezáró Mimimi Games is learathatta a jól megérdemelt babérokat, amiért elhozta nekünk a lopakodós taktikai játékok legjobbját.

Hirdetés

De bármit is gondoljunk mi, ahogy máskor, úgy az augusztusban debütált játékok és a hónap folyamán kiadott portok rangsora is rajtatok múlik. Voksotokkal egyet támogathattok az alább felsorolt címek közül, és ha netán kimaradt volna a favoritotok, válasszátok nyugodtan a "Más, megírom kommentben." opciót. Amennyiben pedig anélkül lesnétek meg az eredményt, hogy befolyásolnátok a szavazás állását, bökjetek az utolsóként felkínált válaszlehetőségre.

Végezetül újfent arra bátorítanánk mindenkit, hogy lent, a kommentek között fejtsétek ki egy kicsit bővebben, hogy miért ezt vagy azt a játékot részesítettétek előnyben a többivel szemben. De akkor is elmondhatjátok a véleményeteket, ha úgy érzitek, már megint cserben hagyott benneteket a játékipar.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)