Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt október legjobb játéka?

|

Erős hónapot zártunk, így választani sem lesz könnyű. Vajon melyik játék fogja megverni az új Call of Duty: Modern Warfare 2-t? Csakis rajtatok múlik.

Hirdetés

Az őszi szezon beindulását követően minden fronton támadást indított a játékipar a pénztárcánk ellen, ígéretes indie címek mellett korábbi slágerek újrakiadásai, és AAA kategóriás sikervárományosok sokasága igyekezett felhívni magára a figyelmet. Nyilván a jól bejáratott franchise-ok részét képező, intenzív marketingkampánnyal megtámogatott alkotások, mint a Call of Duty: Modern Warfare 2 vagy a még csak korai hozzáférésben elrajtolt Overwatch 2 előnyösebb helyzetből indultak.

De az A Plague Tale: Requiem, a Bayonetta 3, a Gotham Knights kilátásai sem voltak kedvezőtlenek, és ráadásul még egy magyar megjelenésnek is örülhettünk a The Valiant képében.

Hirdetés

Most pedig át is adjuk nektek a terepet. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a listán szereplő jelöltek közül azt, amelyik szerintetek a legjobb, majd bökjetek rá. Ha netán kihagytuk volna valamelyik októberi megjelenést, akkor a 'Más, megírom kommentben.' opció a tökéletes választás, míg aki csak az eredményre kíváncsi, az görgessen a lista aljára, és nyomjon a neki szánt opcióra, így meglesheti a szavazás állását anélkül, hogy befolyásolná a sorrendet.

Miután végeztetek a voksolással, írjátok meg lent, a kommentek között, hogy miért épp azt a játékot tartjátok a legjobbnak, amelyikre a szavazatotokat adtátok. De azok véleményére is kíváncsiak vagyunk, akik nem tudtak, vagy nem akartak választani a múlt havi felhozatalból.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)