Hirdetés

Szép jó estét! 2012. 10. 14.

|

Véget ért a hétvége, de ne bánkódjatok: mindig van új a nap alatt!

Hirdetés

Ezúton is gratulálunk Felix Baumgartner-nek, az osztrák bázisugrónak, aki sikeresen ugrott és ért földet 39 kilométeres magasságból - ezzel a teljesítményével pedig több eddigi rekordot is megdöntött.

Most viszont térjünk vissza a hozzánk közelebbi dolgokhoz: ismét túl vagyunk egy héten, lassan október közepénél járunk. Ehhez a hónaphoz képest még mindig baráti időjárásról beszélhetünk - persze nekem így is sikerült megfáznom, úgyhogy a hétvége papírzsebkendők és könnycseppek között telt (a köhögéstől, nem pedig egy romantikus filmtől). No de félre a drámát, következzenek a mai legolvasottabb hírek, aztán egy kis nyugtató muzsika.

1. Vasárnapi bulvár: egy profi StarCraft II játékost felfüggesztettek, mert rossz viccet lőtt el játék közben

2. Így fest a Minecraft alkotójának új játéka

3. Tesztelve a Wii U - Az első tapasztalatok

Muse - The 2nd Law: Isolated System

Black Mesa Source OST - End Credits Part 2

John Murphy - In the House, In a Heartbeat

Clint Mansell - Welcome To Lunar Industries (Three Year Stretch)

Mindenkinek nyugodalmas joccakát', és élményekben gazdag hetet kívánok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)