Hirdetés

Sziget 2011 - 1. napra szubjektív ajánló

|

Bár már 2 napja lehet ropni a Szigeten, maga a hivatalos program csak ma kezdődik. Lesz is miből csemegézni bőven.

Hirdetés

Miután Geszti Péter adott egy felemás koncertet hétfőn, majd tegnap Prince megmutatta, hogyan is kell a szórakoztató-ipart művelni, kellőképpen bemelegedtünk a nagyüzemi koncertlátogatáshoz. Aki esetleg a mai napon kijön, de nem tudja még, hogy mit is nézzen meg, annak had ajánljak pár műsort. Szubjektív szemezgetés következik:


Kezdetnek érdemes lesz kinézni a Nagyszínpadhoz a 16:30kor kezdődő Flogging Molly-ra, mely banda talán az egyik legjobb koncertet adta pár évvel ezelőtt pont ugyanitt. Az ír-kocsma-punk-folk-rock vonalán mozgó csapat erősítőiből csupa öröm szól, töménytelen ugrálás és éneklés, szóval érdemes lesz kicsit nyújtózkodni előtte, nehogy elkapjon egy izomgörcs bárkit is. Őket követi a Rise Against, mely pergős és ugrálós rockkal igyekszik tovább fokozni a másnapi izomláz kialakulását. Aki ezután szeretne egy kis szomorkodós gitárzenét, annak érdemes tovább maradnia az Interpol-ra, akiket a britpop legenda, a Pulp követ (Common people?). Én speciel a Rise Against után átvándorlok majd Rock-Metál Nagyszínpadhoz, ahol ekkor már javában tart a Within Temptation. Őket követi majd a Motörhead, amit, nos meg kell nézni, mert amint kijön Lemmy és elmondja, hogy "We are Motörhead! We play Rock & Roll!" garantáltan összeesünk az eksztázistól... majd adnak egy marhajó koncertet.



Utánuk érdemes lesz még becsatlakozni a Suicidal Tendencies előadására az A38-Want2 sátorban. Majd a rájuk következő formációt, a Hurts-öt is érdemes lesz lecsekkolni, ha még bírja az ember (és azért mert a Hurts-öt szeretem, sokan meg fognak kövezni). Persze lesz sok más is a mai napon, amikre speciel nem biztos, hogy eljutok, de érdemes megtekinteni, ha esetleg a fent említett nevek nem tartoznak a kedvencek közé. Ilyen például a Terry Poison, a Soerii & Poolek, az Empire of the Sun, a Balkan Fanatik, a Magashegyi Underground, a Brains vagy a Quimby. És akkor már a Freshfabrik is, mert rájöttem, hogy az MR2 színpad mai felhozatala piszokjó.


Tudtok esetleg más fellépőről amit érdemes megnézni, de nem írtam fentebb? Osszátok meg velünk Kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)