Hirdetés

Sziget 2011 - 5. napra szubjektív ajánló

|

Elérkezett a Sziget Fesztivál utolsó napja. Lássuk mivel is érdemes zárni az egy hét őrületet.

Hirdetés

A lábam alig érzem, és napok óta nem aludtam ki rendesen magam, így meglehetősen jó tudni, hogy ez a nap az utolsó. Remek koncertek és események jellemezték az elmúlt egy hetet. Ezekről majd egy összegző cikkben meg is emlékezem, de most koncentráljunk a mai napra.


A zárónap meglepően nyugodalmasan telik majd, bár ez pont nem igaz az első koncertre amire kilátogatok. 16:30-kor a Gogol Bordello foglalja el a nagyszínpadot, hogyszínes etno-punk cigányzenéjével megtáncoltassa a népet. Aki még bírja az ez után nézzen át az A38-WAN2 színpadra a Baskerville előadására, hogy még kapjon egy kis elektronikát az arcába. De nem szabad messzire szaladni, hiszen a nagyszínpadon 18:00-kor már játszik a The National. Az indie-banda egyébként már csak azért is fontos számunkra, mert a Portal 2-ben felcsendül egy rendkívül jó számuk. A Nagyszípadon ma még fellép a Manic Street Preachers, és a White Lies.



Azonban érdemes lesz még figyelni a többi színpad programjára is. Ott lesz például a Világzenei színpadon a Cowboy Junkies, vagy az A38-WAN2-n a Marina & The Diamonds, illetve a Rock Metál színpadon a magyar Dalriada, a finn Sonata Arctica, és az elmaradhatatlan Tankcsapda. AKi esetleg 19:30-kor a Party Arena környékén lesz, és úgy látja, befér a gigantikus sátorba, az csekkolja le Kid Cudi fellépését. Az MR2-n pedig ma is jó magyar felhozatal jött össze, hiszen itt lép fel az Isten Háta Mögött, a Vad Fruttik és a Pannonia Allstars Ska Orchestra is. Ez utóbbi tuti nagytömeges és jó bulit csinál majd. Kezdődjék tehát az utolsó nap, csapjunk a lovak közé!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)