Hirdetés

29 forintért lehet most a tiétek a Ruined King: A League of Legends Story

|

Nevetségesen alacsony áron lehet hozzájutni a Riot Games újdonságához.

Hirdetés

Frissítve: Az Epic Games 19:30 után nem sokkal javította a hibát, a DLC-k még 2-4 forintba kerülnek, de a játék már 9999 Ft.

Korábban írtuk: Egy ideje már komolyan fáradozik azon a Riot Games, hogy kibővítse a League of Legends univerzumát, és azokkal is megismertesse, akik nem lelkesednek különösebben a MOBA-kért, ellenben kedvelik a fantasyt, és az egyéniséggel bíró, jól megírt karaktereket.

E törekvés részeként debütált a Netflixen az Arcane animációs sorozat, és jelent meg a mai napon a Ruined King: A League of Legends Story.

Hirdetés

Utóbbi egy single-player szerepjáték, körökre osztott harcrendszerrel, amely már elérhető az Epic Games Store-ban, és egy hiba következtében pillanatnyilag 29 euró helyett mindössze 29 forintot kérnek az alapkiadásért. A drágábbik Deluxe változatért még egy tízest elő kell kotornunk a pénztárcánkból. A DLC-ket 2-4 forintos darabáron külön-külön is megvásárolhatjuk.

Azt nem tudni, hogy mennyi ideig marad ennyire olcsó a Ruined King: A League of Legends Story, sem azt, hogy ha az Epic Games Store észreveszi a hibát, nem távolítja-e el a megvásárolt játékot a könyvtárunkból, de amekkora összegek forognak kockán, tényleg nem veszíthetünk semmit, ha lecsapunk rá, amíg lehet.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)