Hirdetés

Szó szerint füstbe ment a fejlesztők terve, hogy már most kiadják konzolokra is a Steam sikerjátékát

|

Egészen megdöbbentő okból csúszik a Phasmophobia konzolos változata.

Hirdetés

Miután a csapat létszámát és anyagi forrásait tekintve a független fejlesztők jellemzően jóval hamarabb érik el teljesítőképességük határát, mint a nagy kiadók támogatását élvező stúdiók, cseppet sem meglepő, hogy általában egyetlen platformra szoktak koncentrálni, és amennyiben azon sikert aratnak, akkor jöhet szóba a terjeszkedés. Így indult a Kinetic Games műhelyében született Phasmophobia pályafutása is. 

A szellemvadászos horror a Steamen debütált korai hozzáférésben még 2020 őszén, azóta rendszeres frissítésekkel toldozgatják-foltozgatják a fejlesztők, méghozzá javarészt a köré szerveződött közösség megelégedésére. A legutóbbi nagy update, az Ascension mindössze néhány napja élesedett.

Hirdetés

De nem csak ez szerepelt a Kintetic Games augusztusi tervei között, hanem még az is, hogy a Phasmophobia végre elrajtoljon PlayStation 5-ön, PlayStation VR2-n és Xbox Series X|S-en. Erre azonban még várni kell egy darabig, mivel a minap tűz ütött ki a stúdió irodájának otthont adó épületben.

A hivatalos Twitter-/X-fiók által megosztott bejegyzésben a csapat a tesztelési és fejlesztési képességeit jelentős mértékben érintő tűzesetre, valamint előre nem látott fejlesztési nehézségekre hivatkozva közölte, hogy a megjelenést október utolsó hetére halasztotta, így közvetlenül Halloween előtt rátehetik majd a kezüket az érdeklődők.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Címkék: #phasmophobia
Platformok: PC PlayStation 5 Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)